Over wat ik doe en wat ik voor je kan betekenen :

 

Als je me zou vragen wat ik doe, dan  geeft de term “ eyecatcherarchitect”  misschien wel het best weer hoe ik werk en wat ik maak.

 

Ben je voor jezelf of voor je bedrijf  op zoek naar een slim, mooi, praktisch of handig object of product ? Iets dat je niet kan vinden in het reguliere aanbod, of iets dat simpelweg nog niet bestaat ? Iets dat in het oog springt, dat net even anders dan anders is ? Dan help ik je daar graag bij.

 

Door met je mee te denken en jouw vragen en wensen zo helder mogelijk te krijgen, brengen we samen in kaart waaraan het eindresultaat moet voldoen.  Vaak komen er dan punten boven die je op voorhand zelf misschien nog niet bedacht had maar die het uiteindelijke resultaat naar een nog net wat  hoger level kunnen tillen.

 

Daarna begint voor mij het deel waar de uitdaging misschien wel het grootst is : het bedenken & ontwerpen.  

Kijken hoe ik mijn ideeën het best een vorm kan geven. Welke materialen komen in beeld ? en hoe kan het zo mooi-, handig- en vernuftig mogelijk zijn vorm krijgen ? Word jij vervolgens net zo blij van het eindontwerp als ik, dan ga ik het voor je maken.

 

Dus, wat op de vraag ik doe ? : Ik bedenk en maak toffe, functionele, slimme dingen:  eyecatchers ;  soms omdat dat zo bedoeld is, maar vaak is het gewoon een mooi bijverschijnsel.  Hoe dan ook :“ eyecatcher ” past eigenlijk al mijn werk wel. Meubelmaker ?, ontwerper ?, probleem oplosser ?, interieurbouwer ?, uitvinder ?, light-designer ?, binnenhuisarchitect ? of decorbouwer ? ; ik ben met veel plezier al deze vlakken actief, en meer.

 

Inmiddels hebben de StijlvoorOver-creaties hun weg weten te vinden naar theater, werkplek, podium, expo, museum, bedrijfsfeest en winkelinrichting ,  maar ook naar woonkamer, slaapkamer en tuin tot het balkon aan toe.

StijlvoorOver bestaat sinds 2014,  destijds opgezet samen met mijn toenmalig compagnon Raoul Cremers,

heeft het zich sindsdien ontwikkeld tot een unieke ontwerp- en fabricage studio die ik tegenwoordig zelfstandig bestier.

 

De locatie;  “de Smeltkroes": bedrijfsverzamelgebouw voor kleinschalige creatieven en makers, gevestigd in de oude Honingfabriek aan de Waal in Nijmegen,  is fantastisch, en voor mij goud waard. Ik wordt er omringd door tal van bevlogen, creërende mensen en - maak-disciplines waar ik geregeld een beroep op doe als dat bij kan dragen aan een nog mooier of sterker eindresultaat.

 

Kortom: heb je een ontwerp- e/o maakvraagstuk of -wens voor jezelf of je bedrijf ? ,  neem dan contact met me op ,

ik zal er met plezier een uniek passend antwoord op geven.

 

Chris van Gurp :  eyecatcherachitect dus !